Οι μετακομισεις μας

Μετακομισεις Θεσσαλονικη - Ξανθη

Μετακομισεις Θεσσαλονικη - Ξανθη

Ο Κώστας Στρατιωτικός και η Μαρία Γιατρός επέλεξαν την packnmove για την μετακόμισή τους από τη Θεσσαλονίκη προς την Ξάνθη. Η μετακόμιση έγινε μέσα Ιουνίου και μεταφέρθηκε ολόκληρη η οικοσκευή τους. Επιλέξτε κι εσείς την packnmove για την μετακόμισή σας σε όλη την Ελλάδα σε ασυναγώνιστες τιμές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετακομισεις Θεσσαλονικη - Φλωρινα

Μετακομισεις Θεσσαλονικη - Φλωρινα

Στις 18 Μαΐου 2016 παραλάβαμε την πλήρη οικοσκευή του Κώστα και της Εριέτας από τις Συκές Θεσσαλονίκης και ανηφορίσαμε προς Φλώρινα. Ο Κώστας και η Εριέτη είναι γιατροί στο επάγγελμα οι οποίοι έζησαν αρκετά χρόνια και στη Γερμανία. Έκπληκτοι από τον τρόπο μας και την ποιότητα της δουλειάς μας, μας ανέφεραν πως θα συνεργαστούν, για οποιαδήποτε επόμενη μετακόμιση έχουν, μαζί μας και φυσικά θα μας συστήσουν σε όποιον ζητήσει ποιοτική και οικονομική μετακόμιση από την Θεσσαλονίκη και προς όποια κατεύθυνση επιθυμεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη Γιωργος - Μαρινα

Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη Γιωργος - Μαρινα

Ο Γιώργος και η Μαρίνα από τη Θεσσαλονίκη μας κάλεσαν για να μεταφέρουμε την οικοσκευή τους και στις 6 Μαΐου 2016 η μετακόμιση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από την οδό Θεμ. Σοφούλη 50 στον τρίτο όροφο. "Φορτώσαμε" τα αμπαλαρισμένα έπιπλα, τις ηλεκτρικές συσκευές και όλες τις κούτες που είχαν ετοιμαστεί και τα μεταφέραμε στην νέα κατοικία στην οδό Καπετάν Μητρούση 1 στον πρώτο όροφο. Ο Γιώργος και η Μαρίνα έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την υπηρεσία μετακόμισης που τους προσφέραμε. Εσείς είσαστε έτοιμη για μετακόμιση; Γιατί δεν ζητάτε μία !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετακομίσεις Pack'n'Move

επικοινωνια

Μετακομισεις packnmove
Περαία Θεσσαλονίκης, 570 19
κιν.: +30 697 2311134 24 ώρες
τηλ.: +30 23920 26448 16:00 - 22:00
e-mail: info@packnmove.gr